Tenis

Decizie radicala luata de Halep: “Voi juca accidentata”

Sursă foto: facebook.com/FRTenis

Simona Halep se afla in perioada de refacere dupa accidentarea suferita la genunchi si care i-a fortat abandonul in turneul de la Sankt Petersburg si absenta din echipa de Fed Cup a Romaniei la meciul cu Belgia din Grupa Mondiala II.

Halep nu stie cand va reveni in circuit si recunoaste pentru prima data in cariera ca are o accidentare serioasa, chiar daca exclude pentru moment posibilitatea unei interventii chirurgicale.

“Este exclus sa ma operez acum. Am o inflamatie, dar am nevoie de timp pentru a ma recupera. Nu stiu cand voi fi suta la suta refacuta si nimeni nu poate spune asta”, a declarat Halep.

Sortii au decis ca Romania sa intalnesca Marea Britanie in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala II, iar Halep se arata incantata de perspectiva unui nou meci la Bucuresti.

“Aici suntem acasa si cu siguranta voi fi prezenta. Imi doresc foarte mult sa joc si voi juca chiar daca nu-mi trece accidentarea la genunchi”, spune Halep.

Aceasta a suferit de pe margine la meciurile cu Belgia cu regretul ca nu poate ajuta echipa din teren.

Meciul Romania – Marea Britanie este programat pe 22 si 23 aprilie cel mai probabil tot in Sala Polivalenta din Bucuresti.



Decizie radicala luata de Halep: “Voi juca accidentata”