Tenis

Darren Cahill, prima reactie dupa finala pierduta de Simona Halep

Sursă foto: twitter.com/wta_insider

Antrenorul australian Darren Cahill a reactionat dupa ce Simona Halep a pierdut, sambata, finala turneului de la Roland Garros in fata tinerei revelatii Jelena Ostapenko.

“Din punctul nostru de vedere Jelena Ostapenko a castigat acest meci si nu l-a pierdut Simona. Ea poate merge drept si isi poate tine capul sus. A avut un sezon de zgura minunat. Va fi dificil de trecut peste acest moment, cu siguranta, dar cred ca se va regrupa si va deveni o jucatoare mai buna”, a spus Cahill, informeaza site-ul WTA.

“Am incredere ca va trece peste acest moment. A doua finala de Grand Slam. Evident un lucru minunat sa ajungi sa joci o astfel de finala si dificil sa o castigi. De aceea devine atat de special cand o castigi. Multi jucatori au pierdut multiple finale inainte de a castiga in premiera”, a adaugat Cahill.

Antrenorul lui Halep mai crede ca jucatoarea noastra are toate motivele din lume sa fie mandra de ce a reusit la Roland Garros.

“In urmatoarele zile va fi dificil de gestionat aceasta infrangere. Din fericire, Halep va merge acasa unde va fi alaturi de prieteni si familie, se va regrupa si va fi pregatita sa revina pe teren pentru Wimbledon”, crede Cahill.



Darren Cahill, prima reactie dupa finala pierduta de Simona Halep