Tenis

Darren Cahill explica momentul de la Shenzhen cand a certat-o pe Simona Halep

Sursă foto: https://twitter.com/WTA

Antrenorul australian Darren Cahill a avut cea mai dura interventie de cand lucreaza cu Simona Halep in timpul meciului acesteia cu Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor.

Intr-una dintre pauzele disputei decisive pentru calificarea in semifinalele competitiei, Cahill a folosit expresia "ai fost o rusine" cu referire la jocul Simonei Halep.

Aceasta era condusa la momentul respectiv cu 5-2, dupa ce avusese 2-0 in debutul decisivului.

"A trebuit sa fiu mai dur. Nu i-am spus ei ca persoana ca a fost o rusine. Am vorbit despre comportamentul ei in acele trei game-uri.

"Cred ca as face-o inca o data daca ar trebui. Nu este o pozitie placuta in care sa se afle un antrenor, dar cred ca nu mi-as fi facut cum trebuie munca", a explicat Cahill pentru presa din Australia.

Acesta a mai spus ca Halep intra intr-o zona mentala rea cand are avantajul unui break si nu reuseste sa se desprinda.

Asa s-a intamplat in decisivul cu Pliskova, cand jucatoarea din tara noastra a avut ocazia de a se duce la 3-0, pentru ca apoi sa cedeze cinci game-uri la rand.

Halep a pierdut in cele din urma meciul si sansa de a evolua din nou in semifinalele Turneului Campioanelor.Darren Cahill explica momentul de la Shenzhen cand a certat-o pe Simona Halep