Tenis

Darren Cahill asteptat inapoi in echipa Simonei Halep

Sursă foto: twitter.com/PAFC

Australianul Darren Cahill s-a despartit oficial de Simona Halep dupa finalul anului 2018, dar acesta nu a interupt legatura cu noua campioana de la Wimbledon.

Cahill a fost prezent la Wimbledon si a aparut in imaginile surprinse dupa ce Halep a cucerit titlul pus in joc, alimentand zvonurile cu privire la o revenire dupa anul de pauza pe care si l-a luat pentru a fi alaturi de familie.

Daniel Dobre, antrenorul oficial din prezent al Simonei, spune ca n-are nicio problema cu revenirea lui Cahill si chiar s-ar bucura daca aceasta s-ar produce cat mai repede posibil.

”L-as astepta cu bucurie inapoi, chiar i-am spus acum cand ne-am vazut. Si cand n-am fost alaturi de Simona eu am mai vorbit cu el, am multe de invatat de la el. Amandoi avem viziunea ca jucatorul e important, tinem la Simona. Chiar m-as bucura si maine sa vina la Bucuresti sa o antrenam. Darren are cea mai mare influenta asupra evolutiilor ei. Tu ca antrenor trebuie in primul rand sa vrei binele sportivului”, a spus Dobre la Pro x.

Dobre a vorbit si despre momentele mai incordate din relatia cu Simona Halep, de multe ori aceasta solicitand sprijin din partea echipei in timpul partidelor.

”Eu nu m-am simtit subestimat si mi se pare un pic deplasat. Exista momente in care loja sportivului este mai energica si alteori mai tacuta. Sportivul simte uneori ca publicul nu este alaturi de el si atunci are nevoie de mai multe incurajari din partea echipei.

”Noi suntem nu doar o echipa, ci suntem prieteni. Simona face foarte multe lucruri placute pentru noi. Faptul ca are nevoie de incurajare e foarte ok, faptul ca uneori se uita urat si tipa iarasi este foarte ok. Altii rup rachete, lovesc copiii de mingi, fiecare se manifesta in felul lui. Simona este tot timpul acolo din punctul de vedere al respectului”, a adaugat Dobre.

Daniel Dobre a reinceput sa lucreze cu Simona Halep dupa turneul de la Doha in luna februarie, acolo unde jucatoare din Romania a lucrat o saptamana de proba cu belgianul Thierry van Cleemput.



Darren Cahill asteptat inapoi in echipa Simonei Halep