Cupa Davis

Lotul Romaniei pentru intalnirea cu Belarus. Surpriza lui Andrei Pavel

Federaţia Română de Tenis anunţă pe site-ul oficial echipa care va reprezenta România la Minsk, în meciul cu Bealrus, din primul tur al Grupei I, zona Euro-Africana a Cupei Davis.

Capitanul nejucator Andrei Pavel i-a convocat pe Marius Copil (127 ATP la simplu), Adrian Ungur (316 ATP la simplu), Nicolae Frunză (582 ATP la simplu) şi Horia Tecău (19 ATP la dublu).

Florin Mergea nu va face deplasarea la Minsk, el aflându-se într-un program de recuperare de după accidentarea de anul trecut. Detalii aici.

Andrei Pavel, reactie

"Meciul de la Minsk va fi unul foarte dificil, aşa cum sunt de obicei meciurile din Cupa Davis. Belarus are o echipa solidă, cu jucători tineri care vor căuta să se afirme în acest meci. Din păcate noi mergem şi fără Florin (Mergea - n.a.) care se reface după o accidentare şi are nevoie de această pauză. În lotul României pentru acest meci îl vom avea pe Nicolae Frunză, un jucător tânăr şi talentat. De asemenea va merge la Minsk şi Ştefan Paloşi, un junior de viitor, care trebuie să se obişnuiască încă de pe acum cu atmosfera meciurilor de Cupa Davis", a declarat Andrei Pavel pentru site-ul FRT.ro

Meciul Belarus - Romania este programat in perioada 3-5 februarie la Minsk.



Lotul Romaniei pentru intalnirea cu Belarus. Surpriza lui Andrei Pavel