Cupa Davis

Adrian Ungur produce surpriza si aduce primul punct in meciul cu Belarus

Sursă foto: facebook.com/FRTenis

Romania conduce Belarus, cu 1-0, dupa primul meci de simplu dintre Adrian Ungur si Ilya Ivashka, numarul unu din echipa adversa, partida pe care jucatorul nostru a transat-o in patru seturi. Vedeti mai jos amanunte.

LIVE Ivashka - Ungur 2-6, 7-5, 5-7, 4-6

SET 3: Ungur revine la conducere in meci dupa un set al treilea foarte bun in care a condus cu 4-2, apoi s-a vazut la randul sau condus, scor 5-4, pentru a reusi break-ul in game-ul 11 la cinci egal. Jucatorul nostru a inchis setul cu un voleu spectaculos din apropierea fileului.

SET 2: Break-ul reusit de Ivashka la 6-5 in favoarea acestuia a facut diferenta in setul al doilea. Un act secund in care a domnit echilibrul, dupa ce Ungur a salvat trei mingi de break in game-ul patru (2-2) si a revenit apoi de la 0-30 la 5-4 pentru bielorus. In cele din urm presiunea jucatorul gazda si-a spus cuvantul si Ungur a trimis afara la a doua minge de set pe care a avut-o Ivashka.

SET 1: Ungur transeaza in 31 de minute primul act, cu 6-2, la adapostul a doua break-uri. Jucatorul nostru l-a dominat categoric pe Ivashka si s-a distantat la 3-0. Bielorusul si-a luat inapoi un break in game-ul patru, dar Ungur l-a tinut la respect cu un game alb de serviciu (4-2). Un alt break a pus capat setului in favoarea jucatorului nostru, caruia i-au intrat aproape toate mingile.

10:08 Incepe meciul cu jucatorul din Belarus la fileu.

Adrian Ungur ocupa locul 313 mondial si este in acest moment a doua racheta a Romaniei, in timp ce Ilya Ivashka este numarul unu din echipa Belarusului fiind clasat pe 175 ATP.

Cei doi jucatori nu s-au mai intalnit niciodata pana acum.

Ungur are 2-2 record in acest sezon disputand toate aceste patru meciuri la turneul ATP Challenger de la Koblenz (Germania).

Venit din calificari jucatorul nostru a ajuns pana in turul al doilea. Turneul s-a disputat in sala pe suprafata sintetica.

Ivashka are 2-3 record in 2017.



Adrian Ungur produce surpriza si aduce primul punct in meciul cu Belarus