Cupa Davis

Copil nu rezista sub asediul lui Gerasimov. Belarus - Romania 1-1 dupa prima zi

Sursă foto: facebook.com/FRTenis

Marius Copil l-a intalnit pe Evgheni Gherasimov in al doilea meci de simplu din cadrul intalnirii Belarus - Romania care conteaza pentru primul tur al Grupei I din Zona Euro - Africana a Cupei Davis. Adrian Ungur a adus primul punct pentru echipa noastra. Sambata este programat meciul de dublu cu incepere de la ora 12:00.

FINAL Gerasimov - Copil 6-3, 6-4, 6-4

SET 3: Gerasimov a inceput cu break si a incheiat cu un serviciu as. Copil n-a avut nicio sansa in acest meci de a contesta macar serviciul advers. Belarus - Romania, 1-1 dupa prima zi in care outsiderii au depasit calculele hartiei si au castigat.

SET 2: Copil si-a pierdut game-ul de serviciu la 2-2 si a fost de ajuns pentru ca Gerasimov sa transeze setul in favoarea sa. In continuare Copil nu a gasit solutii pentru a contracara serviciul puternic al adversarului sau.

SET 1: Bielorusul se impune in primul act la un break diferenta, un break obtinut in game-ul sase (4-2). Serviciul i-a functionat de minune lui Gerasimov, iar Copil n-a avut nici macar o sansa de break tot meciul.

13:48 A inceput al doilea meci de simplu de la Minsk.

Copil, numarul 129 mondial, este liderul echipei Romaniei, in timp ce Gerasimov, locul 341 mondial, reprezinta a doua optiune in echipa condusa de Vladimir Voltchkov.

Aceasta este a treia intalnire intre Copil si Gerasimov, scorul general fiind 1-1.

Ambele dispute au avut loc in turneul Challenger de la Bratislava. In 2015 a castigat bielorusul in trei seturi calificandu-se atunci in finala, pentru ca un an mai tarziu Copil sa castige in doua seturi meciul din sferturi.



Copil nu rezista sub asediul lui Gerasimov. Belarus - Romania 1-1 dupa prima zi