Cupa Davis

Copil aduce punctul victoriei pentru Romania cu Luxemburg

Sursă foto: facebook.com/FRTenis

Marius Copil l-a invins pe Ugo Nastasi in meciul patru al confruntarii Romania - Luxemburg din primul tur al Grupei II in zona Euro-Africana a Cupei Davis. Romania s-a impus cu 4-1 si a castigat intalnirea la general. In turul urmator jucam cu invingatoarea dintre Maroc si Georgia.

UPDATE: In ultimul meci de simplu, unul fara miza, Bogdan Borza l-a invins pe Christophe Tholl, cu 6-3, 6-2, astfel ca Romania castiga cu 4-1 intalnirea cu Luxemburg.

FINAL Copil - Nastasi 6-1, 6-1

SET 2, 6-1 Copil inchide meciul si aduce punctul de care tricolorii mai aveau nevoie pentru obtinerea victoriei.

SET 2, 5-1 Inca un break in dreptul lui Copil si acesta va servi pentru castigarea meciului.

SET 2, 3-1 Break reusit de Copil dupa un retur castigator.

SET 1. 6-1 Copil inchide setul cu game pe serviciul advers la chiar prima sansa de care a beneficiat. Ne indreptam in mod normal spre o victorie in doua seturi si o calificare a Romaniei in turul urmator unde vom intalni invingatoarea dintre Maroc si Georgia.

SET 1, 4-1 Primul game adjudecat de Nastasi, cel care sambata in prima zi il invingea pe Nicolae Frunza in prima partida.

SET 1, 4-0 Al doilea game castigat de Copil pe serviciu si jucatorul nostru conduce detasat dupa 15 minute de la startul meciului.

SET 1, 3-0 Copil isi trece in cont un un break la zero spectaculos. Un scor mai aproape de diferenta uriasa dintre cei doi jucatori.

SET 1, 1-0 Break in debutul meciului reusit de Copil.

12:35 Incepe meciul cu Nastasi la serviciu.

12:30 Cei doi jucatori au iesit la incalzire.



Copil aduce punctul victoriei pentru Romania cu Luxemburg