Cupa Davis

Jucatorii convocati pentru meciul cu Peru

Capitanul nejucator Gabriel Trifu a anuntat jucatorii pe care se va baza in meciul cu Peru programat la Cluj-Napoca, in Cupa Davis, in perioada 27-28 noiembrie.

Marius Copil, Horia Tecau, Nicolae Frunza, Stefan Palosi si Gabi Adrian Boitan, in echipa de Cupa Davis a Romaniei pentru meciul cu Peru de la Cluj-Napoca

Meciul conteaza pentru Grupa Mondiala I - Knockout, iar echipa care va castiga joaca in 2022 in Calificarile Cupei Davis pentru un loc la turneul final, printre cele mai bune 16 nationale din lume.

Capitanul nejucator Gabriel Trifu si antrenorul Andrei Mlendea mizeaza pentru partida cu Peru pe valoarea si experienta lui Marius Copil si Horia Tecau si pe entuziasmul tinerilor si talentatilor Nicolae Frunza, Stefan Palosi si Gabi-Adrian Boitan.

Peru vine la Cluj-Napoca cu Juan Pablo Varillas, Nicolas Alvarez, Conner Huertas del Pino, Arklon Huertas del Pino si Sergio Galdos, capitan-nejucator fiind Americo Venero.

Meciurile vor avea loc in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in zilele de 27 Noiembrie 2021, de la ora 12.00, si 28 Noiembrie 2021, de la ora 11.30

Partidele se vor disputa fara spectatori in contextul pandemiei de covid care afecteaza si tara noastra.



Jucatorii convocati pentru meciul cu Peru