Cupa Davis

Exclusiv | Ilie Nastase revoltat pe fotbal si sistem: ''Sa desfiintam celelalte sporturi. Avem niste politicieni nemernici si securisti''

Ilie Nastase a comentat marti seara, pentru Onlinesport.ro, pe un ton vehement scandalul iscat de faptul ca suporterii echipei nationale de tenis au stat la coada ore in sir si nu au putut intra in posesia mult ravnitelor tichete pentru meciul de Cupa Davis cu Franta, eveniment care va avea loc la Sibiu.
“Avem niste politicieni nemernici si securisti, nu avem nicio sala acoperita! E revoltator! Pai credeti ca noi mai veneam la Sibiu daca aveam la Bucuresti o sala moderna cu 20.000 de locuri??? Oamenii sa nu mai acuze Federatia Romana de Tenis, pentru ca la Sibiu sunt doar 1.900 de locuri, iar o parte din bilete trebuie sa ajunga la diferite federatii, parteneri, sunt lucruri care se fac peste tot in lume si pe care trebuie sa le facem si noi. Cu ce sunt eu de vina ca oamenii nu au putut sa cumpere bilete??? Sa-i traga la raspundere pe acesti politicieni absolut iresponsabili, care nu sunt in stare de nimic! In tara asta se vand bine doua chestii - fotbalul si coruputia. Atat! ”, a spus Nastase.

Fostul mare sportiv sustine ca fotbalul este singurul sport care prezinta interes in Romania. “La noi e fotbalul si celelalte sporturi! Deja m-am obisnuit, sa le desfiintam pe toate, sa desfiintam si jocurile olimpice, doar stim o treaba atunci, ramanem doar cu fotbalul, care este cel mai iubit sport. Va repet, suntem singura tara care nu are o sala acoperita, suntem de rasul lumii. Am fost obligati, va rog sa sublinati asta, am fost obligati sa venim la Sibiu, pentru ca alta alternativa nu aveam. La handbal se face ceva? La baschet se face ceva? Federatiile astea sunt in colaps, intr-o situatie dramatica, nu stie nimeni ... Dar pe cine intereseaza treaba asta? Pe nimeni, de aia suntem unde suntem! Vai mama noastra...”, a mai afirmat Nastase.

Ilie Nastase a comentat pe scurt si meciul dintre Romania si Franta. “Nu-mi place sa fac pronosticuri, sa zic ca ii batem cu 5-0, iar apoi sa se termine prost pentru noi. Vom vedea ce se va intampla, iar apoi vom comenta. Sigur ca avem sanse, dar trebuie sa recunoastem ca Tsonga (n.n. finalist la Australian Open) este in mare forma! Si eu, dar si baietii, de fapt cu totii avem mari emotii, e normal, pentru ca ne asteapta un meci foarte important”, a incheiat nervos “Nasty”.

Meciul de Cupa Davis dintre Romania si Franta va avea loc in perioada 8-10 februarie, la Sibiu.

Onlinesport: Andrei Preotu



Exclusiv | Ilie Nastase revoltat pe fotbal si sistem: ''Sa desfiintam celelalte sporturi. Avem niste politicieni nemernici si securisti''