Cupa Davis

Cupa Davis, Ucraina - Romania: Programul meciurilor

Joi a avut loc la Dnepropetrovsk tragerea la sorti a meciurilor din cadrul intalnirii de Cupa Davis dintre Ucraina si Romania. Vedeti mai jos pe cine a preferat Andrei Pavel la simplu si care este ordinea meciurilor care debuteaza vineri dupa-amiaza.

VINERI - ora 14:00

Meciul 1: Serghei Stahovski (85 ATP) - Adrian Ungur (122 ATP)

Meciul 2: Ilia Marchenko (160 ATP) - Victor Hanescu (72 ATP)

SAMBATA - ora 16:00

Meciul 3: Denis Molceanov / Serghei Bubka - Horia Tecau / Victor Hanescu

DUMINICA - ora 14:00

Meciul 4: Serghei Stahovski - Victor Hanescu

Meciul 5: Ilia Marchenko - Adrian Ungur

Intalnirea Ucraina - Romania, contand pentru primul tur al Grupei I a Cupei Davis, Zona Euro-africana, se va disputa la Megaron Tennis Club din Dnepropetrovsk. Meciurile se vor disputa in sala, pe hard.

Romania si Ucraina s-au mai intalnit o singura data in Cupa Davis, in 2010, la Bucuresti, cand "tricolorii" s-au impus cu scorul de 3-1. Marcenko si Bubka au facut parte din echipa oaspete atunci, in timp ce Romania a evoluat cu acelasi lot. Hanescu a adus toate punctele victoriei, doua la simplu si al treilea la dublu, in echipa cu Tecau. Punctul ucrainenilor a fost reusit de Stahovski, in fata lui Ungur.

Daca va trece de echipa Ucrainei, Romania va intalni pe teren propriu reprezentativa Suediei, in turul doi al competitiei. Cupa Davis, Ucraina - Romania: Programul meciurilor