Cupa Davis

Copil isi face praf un coleg din Cupa Davis

Sursă foto: facebook.com/FRTenis

Romania a castigat confruntarea cu Luxemburg, scor 4-1, dupa ce oaspetii meciului de la Piatra Neamt castigasera surprinzator primul meci de simplu.

Ugo Nastasi, un jucator fara clasament in acest moment, l-a invins sambata pe Nicolae Frunza dupa un meci de trei seturi, un rezultat putin asteptat.

Marius Copil a adus doua puncte, dublul Mergea/Tecau n-au cedat decat un singur game, iar Bogdan Borza a inchis confruntarea cu o victorie de palmares.

Singurul jucator roman prezent in prima suta mondiala la simplu, Copil, l-a taxat aspru pe Frunza intr-o conferinta de presa, criticand modul in care acesta se pregateste si se raporteaza la meciurile in care evolueaza.

“A fost o lectie pentru el si sper sa se trezeasca si sa avanseze in cariera. Ce facea pana acum se pare ca nu a facut bine. Nu e destul de profesionist, incepand de la pregatirea pentru antrenament, mentalitatea in antrenament. Isi pierde concentrarea prea usor. Ei traiesc cumva in trecut, pentru ca au avut niste rezultate la 14 ani si au ramas cu gandul acolo, nu in prezent”, a spus Copil.



Copil isi face praf un coleg din Cupa Davis