Cupa Davis

Andrei Pavel: “Suedezii sunt periculosi”

Romania a intrat in linie dreapta cu pregatirea meciului de Cupa Davis cu Suedia de la finalul acestei saptamani, iar capitanul nejucator Andrei Pavel se asteapta la un meci dificil chiar daca nordicii aduc la Bucuresti o echipa tanara si lipsita de experienta.

"Fiecare meci de Cupa Davis este dificil. Nu conteaza cine este favorita si cine nu. Ne avantajeaza ca ii avem pe cei mai buni jucatori din Romania alaturi, ca jucam acasa si speram sa aducem cele trei puncte necesare pentru a castiga acest meci”, a declarat Pavel intr-o conferinta de presa.

“Obiectivul este sa castigam meciul. Ar fi frumos sa o facem dupa primele doua zile. Trebuie sa castigam acest meci si vom da tot ce se poate. Suedia a avut multi jucatori pe locul unu mondial si a castigat de sapte ori Cupa Davis. Ei au o echipa noua si vor veni foarte relaxati, iar asta ii face periculosi", a mai spus Pavel.

Meciul Romania-Suedia din barajul de ramanere in Grupa 1 a Zonei Euro-Africane se disputa la finalul acestei saptamani la Arenele BNR din Bucuresti.

Toate meciurile, incepand cu cele doua de simplu programate vineri dupa-amiaza, vor fi live text pe Onlinesport.ro

Romania mizeaza la simplu pe Adrian Ungur si Marius Copil, in timp ce la dublu Pavel se bazeaza pe cea mai buna echipa a momentului: Horia Tecau si Florin Mergea.



Andrei Pavel: “Suedezii sunt periculosi”