Tenis

Cum l-a abordat Simona Halep pe Patrick Muratoglu: “Aveam alta perceptie despre el inainte”

Sursă foto: https://twitter.com/Simona_Halep

Simona Halep ataca al doilea turneu major cu un nou antrenor in persoana lui Patrick Muratoglu, omul care a stat alaturi de Serena Williams la ultimele succese din cariera.

“Aveam o alta perceptie despre el inainte sa incepem colaborarea. Am fost foarte surprinsa. Chiar imi place personalitatea lui, energia pe care o exprima si felul in care vede tenisul. Eu am fost cea care l-a abordat pe Patrick intrebandu-l daca poate lucra cu mine. Normal, antrenorii mari nu intreaba jucatorii daca lucreaza cu ei. L-am intrebat daca este disponibil si daca doreste sa ma antreneze.

“El si Darren Cahill, fostul meu antrenor, sunt diferiti si nu vreau sa fac vreo comparatie intre ei. Eu insami sunt o alta persoana acum si e greu de comparat, dar amandoi sunt grozavi.

“Bineinteles, pot spune ca sunt cateva lucruri specifice pe care Patrick le-a facut cu Serena si care m-au impresionat. Este incredibil cum a reusit sa tina motivata o jucatoare care a castigat atat de multe turnee majore si sa o faca sa-si doreasca mai mult. Intotdeauna l-am admirat pentru asta.

"Acum, dupa ce l-am cunoscut mai bine, imi imaginez cum fost cu o jucatoare precum Serena si motivatia pe care i-a dat-o pentru a o ajuta sa atinga cel mai bun nivel al ei”, a declarat Simona Halep in interviul pentru Eurosport Franta despre colaborarea cu Patrick Muratoglu.

Halep si Muratoglu au inceput sa lucreze inaintea sezonului pe zgura.

Un sezon in care pana acum Halep a castigat patru meciuri si a pierdut alte doua.

Sfertul de finala atins la Madrid reprezinta pana acum cel mai bun rezultat al Simonei Halep alaturi de Patrick Muratoglu.



Cum l-a abordat Simona Halep pe Patrick Muratoglu: “Aveam alta perceptie despre el inainte”