Tenis

Continua prigoana impotriva lui Nastase. Are interzis si la Bucuresti

Ilie Nastase, primul lider din istoria tenisului si unul dintre jucatorii de legenda ai acestui sport, nu are permisiunea de accesa zona oficiala a turneului WTA programat la Bucuresti in perioada 17-23 iulie.

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a anuntat ca Federatia Internationala de profil a instiintat forul de la Bucuresti cu privire la o lista persoane care sunt practic interzise.

Printre acestea se numara si Ilie Nastase, suspendat provizoriu de ITF pentru incidentele de la meciul Romania - Marea Britanie din Fed Cup.

"Am primit un email de la Federaţia Internaţională de Tenis cu o listă în care sunt vreo 6-7 persoane care nu au voie deloc să fie prezente pe baza unde se desfăşoară competiţia şi mai sunt vreo 12-15 persoane, între care şi Ilie Năstase, care au voie să intre cu bilet în bază, dar nu au voie în zone oficiale. Trebuie să respectăm această decizie, deoarece este o competiţie patronată de WTA", a spus Cosac la Digi Sport.Continua prigoana impotriva lui Nastase. Are interzis si la Bucuresti