Tenis

Clipe de groaza pentru Sorana Cirstea: "M-am simtit inutila"

Sursă foto: twitter.com

Sorana Cirstea a fost primul om care a ajuns langa Bethanie Mattek Sands dupa accidentarea teribila suferita de aceasta la genunchi.

Americanca tipa de durere si o ruga pe Sorana sa o ajute, iar jucatoarea noastra povesteste clipele de panica prin care a trecut.

"Genunchiul ei era intr-o pozitie foarte ciudata cum numai prin filme am mai vazut. Era în stare de şoc si tot spunea: Sorana, ajută-mă, ajută-mă. I-am spus: Sunt aici, sunt aici. Cred că a fost cel mai greu lucru prin care am trecut. I-am spus că sunt aici, eşti puternică, poţi trece peste asta. A fost greu să o văd urlând şi să-i văd piciorul, a fost îngrozitor. M-am simţit fără putere, aş fi vrut să fi făcut mai mult. Sper sa nu fie chiar atat de grav si sa aiba parte de o recuperare rapida. Sunt foarte trista pentru tot ceea ce s-a intamplat.", a povestit Cirstea.

"Nu este usor de trecut peste un asemenea moment, pentru ca la finalul zilei nu mai este vorba deloc despre tenis. Suntem ca o familie si vrem ca toata lumea sa fie bine. Nu conteaza daca invingi sau pierzi, cand iesi de pe teren vrei ca toti ceilalti sa fie in regula", a adaugat Cirstea.

Bethanie Mattek Sands s-a accidentat la genunchiul drept in primul game al setului decisiv, dupa ce Cirstea tocmai castigase un tiebreak. Americanca a atacat la fileu dupa o minge si la o schimbare de directie i-a fugit piciorul ramanand imobilizata pe teren cu dureri cumplite.

Minute bune jucatoare din Statele Unite a urlat de durere cerand cu disperare ajutor. Echipa medicala de urgenta a reusit sa o stabilizeze si sa o scoata pe targa in afara terenului, de unde a fost preluata de o ambulanta speciala si transportata in afara complexului pentru a continua traseul spre cel mai apropiat spital.



Clipe de groaza pentru Sorana Cirstea: "M-am simtit inutila"