Tenis

Clipe de groaza pentru Serena Williams: “Aproape am murit”

Sursă foto: twitter.com

Fosta lidera mondiala Serena Williams povesteste intr-un material publicat de postul american CNN ca a trait momente delicate in timpul nasterii primului sau copil.

“Aproape ca am murit dupa ce am nascut-o pe fiica mea Olympia. Sunt norocoasa ca am supravietuit”, a povestit Serena.

Aceasta a mai spus ca nasterea a avut loc prin cezariana, un procedeu la care medicii recurg de cele mai multe ori in cazuri de forta majora, cand nu este optiunea femeii insarcinate.

“Fiica mea s-a nascut prin cezariana la urgenta, dupa ce bataile inimii i-au scazut dramatic in timpul contractiilor. Interventia a decurs bine, dar dupa nastere au fost sase zile de incertitudine”, a spus Serena.

Jucatoarea de tenis a marturisit ca in cadrul istoricului sau medical s-a lovit si de o problema mai delicata la nivel respirator, un embolism pulmonar, care in timpul sarcinii i-a dat emotii.

“Cand am simtit ca nu mai am aer, am chemat de urgenta asistentele medicale. Acum traiesc cu frica pentru ceea ce s-a intamplat”, a mai spus Serena.

Din cauza fizicului sau special nu putini au fost cei care si-au pus semne de intrebare despre cum va duce Serena Williams sarcina pana la capat. Din fericire totul a decurs bine si jucatoarea alaturi de fetita ei sunt perfect sanatoase.

Serena este asteptata sa revina pe teren la Indian Wells, turneu care debuteaza in California pe 8 martie.



Clipe de groaza pentru Serena Williams: “Aproape am murit”