Tenis

Ce spune Simona Halep despre colaborarea cu Victor Ionita

La finalul celor doua turnee americane pe Hard, Simona Halep a tras cateva concluzii despre jocul sau si mai ales colaborarea cu antrenorul Victor Ionita.

In Statele Unite, la meciurile disputate la Indian Wells si Miami, Halep a fost auzita si vazuta de multe ori cum il cearta pe Ionita, indemnandu-l pe acesta sa fie mai energic in sustinerea pe care o acorda de pe margine.

"Bate din palmele alea! Nu sta degeaba!", a strigat Halep catre loja ei in timpul meciului cu Flavia Pennetta din optimile Miami Open.

Nu este prima oara cand membrii echipei lui Halep incaseaza reprosuri de acest gen, ca nu o sustin destul de pe scaun. Halep a spus cuvintele pe un ton calm, dar reprosul din glas era clar. 

Un repros similar a primit antrenorul Victor Ionita, direct, cand a venit sa vorbeasca pe teren cu Simona Halep, la Indian Wells. Era in finala, iar Halep se afla in setul decisiv si l-a chemat pe Ionita pentru sfaturi, pentru prima oara in acel meci. 

Ionita a venit pe teren si i-a spus Simonei Halep sa stea langa linie pentru a dicta punctul. Cand a auzit indicatiile, Halep a replicat nervoasa: "Asta vrei tu sa fac eu? Misto... Si eu vreau sa ma incurajati mai tare si sa tipati pe acolo. Astia de tipa sint doar ai ei. E greu, dar ma rog, e ok.. E in regula", a spus Simona Halep.

La revenirea in tara Halep a explicat relatia pe care o are cu echipa ei de pe margine.

"Colaborarea merge foarte bine, am o echipa tare buna si frumoasa, pozitiva si energica. Sunt foarte multumita de ei", a spus Halep.

Aceasta a vorbit si despre colaborarea cu Darren Cahill, cel care l-a condus pe Andre Agassi pana pe primul loc in clasamentul ATP.

"Si antrenorul Darren Cahill m-a ajutat pe parcursul acestor doua turnee. Sunt foarte multumita ca am schimbat anul trecut", a mai spus aceasta.



Ce spune Simona Halep despre colaborarea cu Victor Ionita