Tenis

Ce se intampla cu Daniel Dobre dupa revenirea lui Darren Cahill alaturi de Simona Halep

Campioana de la Wimbledon a lamurit situatia actualului antrenor Daniel Dobre, dupa ce la inceputul anului viitor va relua colaborarea cu australianul Darren Cahill.

"Din punctul meu de vedere, Darren Cahill este cel mai bun antrenor din lume. O spun foarte lejer si foarte deschis. M-a ajutat enorm, in special pe partea emotionala, mi-a dat multa incredere

"Daniel Dobre, antrenorul meu de acum, este si va fi in continuare alaturi de mine. M-a ajutat enorm si este bucuros ca Darren va reveni alaturi de noi", a spus Simona Halep intr-un interviu la Pro tv.

Intre timp, Simona Halep a ajuns in China si a inceput pregatirile pentru Turneul Campioanelor, competitie care debuteaza duminica, 27 octombrie.

Simona Halep, fosta finalista a competitiei pe cand se juca la Singapore, este a doua cea mai varstnica participanta din acest an. La cei 28 ani ai sai impliniti recent, Halep este devansata la acest capitol doar de Petra Kvitova (29 ani).

Mezina intre cele opt participante este Bianca Andreescu. Aceasta, la cei 19 ani ai sai, va participa in premiera la Turneul Campioanelor gazduit din acest an de Shenzhen.



Ce se intampla cu Daniel Dobre dupa revenirea lui Darren Cahill alaturi de Simona Halep