Tenis

Ce echipament va purta Halep la Australian Open

Sursă foto: Simona Halep Facebook (edit OnlineSport)

Simona Halep porneste cu prima sansa la castigarea turneului de Mare Slem de la Melbourne prin prisma locului ocupat in clasamentul WTA.

Jucatoarea noastra se pregateste de zor la Melbourne pentru prima partida de la Australian Open, in care lidera mondiala o va intalni pe australianca Destanee Aiava, o jucatoare de doar 17 ani aflata pe locul 193 mondial.

Dincolo de partida cu Aiava si miza locului intai pe care il vizeaza alte cinci jucatoare aflate la Melbourne, Halep isi tine fanii in suspans si in ceea ce priveste echipamentul de joc.

Ramasa fara sponsor tehnic dupa incheierea contractului cu Adidas la final de 2017, Halep a jucat la Shenzhen, in prima saptamana a anului, intr-un echipament fara niciun semn distinctiv.

Aflata in discutii cu Lacoste si Nike, in cele din urma Halep ar fi optat pentru a doua varianta si de luni am putea sa o vedem in proportie de 99% imbracata intr-un echipament pus la dispozitie de cunoscutul brand american, insa nu este nimic suta la suta sigur.

La conferinta de presa oficiala dinainatea debutului la Australian Open, Halep a vorbit despre acest subiect.

Halep a marturisit ca va imbraca aceeasi rochie rosie pe care a avut-o la Shenzhen si pe care a comandat-o de pe un site din China.

“Reprezentanţii mei discută pentru a găsi un nou partener tehnic, insă discuţiile abia au început. Nu am contract acum. Încă nu sunt cu brand pe ţinută. Vreau să mă asigur că voi alege ce îmi place şi că brandul mă place pe mine. Este foarte important să am o ţinută frumoasă şi să mă simt bine în ea. Astfel că nu mă grăbesc, voi aştepta”, a precizat Halep.



Ce echipament va purta Halep la Australian Open