Tenis

Carlos Ramos rupe tacerea dupa scandalul de la US Open

Sursă foto: twitter.com

Arbitrul portughez Carlos Ramos, cel care a starnit furtuna in finala feminina de la US Open prin penalizarea Serenei Williams a vorbit pentru prima data dupa incidentul care a facut inconjurul planetei.

“Sunt bine tinand cont de circumstante. Este o situatie delicata, dar sa arbitrezi ca la carte nu exista. Nu va faceti griji pentru mine”, a spus Ramos pentru publicatia lusitana Tribuna Expresso.

Ziarul portughez mai anunta ca Ramos a primit sute de mesaje de sustinere din partea familiei, colegilor, jucatorior si fostilor jucatori.

Ramos a mai spus ca a evitat retelele de socializare in zilele care au urmat finalei feminine de la US Open si ca citit doar articolele “echilibrate” despre acel incident.

De asemenea, Ramos a spus ca a evitat sa iasa din casa in ziua care a urmat finalei pentru a evita eventuale probleme.

Federatia Internationala de Tenis i-a luat apararea lui Ramos, in timp ce WTA s-a pozitionat de partea Serenei Williams sustinand nevoia unui tratament egal intre toti jucatorii.

Serena a fost amendata cu 17.000 de euro pentru incalcarea a trei puncte din regulament.

Carlos Ramos revine in activitate la finalul acestei saptamani, cand va oficia la semifinala Cupei Davis dintre Croatia si SUA.Carlos Ramos rupe tacerea dupa scandalul de la US Open