Tenis

Cand ar putea reveni Simona Halep pe teren

Sursă foto: twitter.com/australianopen

Accidentata la spate, Simona Halep rateaza Turneul Campioanelor din acest an si pentru lidera mondiala va urma o perioada mai indelungata de pauza.

Mai mult ca sigur Halep nu va mai incepe anul pe 1 ianuarie, asa cum a facut-o in 2018, cand a participat la Shenzhen, turneu pe care l-a castigat la simplu si la dublu alaturi de Irina Begu.

Cel mai probabil Halep isi va face revenirea la Australian Open, in a doua jumatate a lunii ianuarie 2019, aceasta daca starea de sanatate ii va permite.

“Va avea nevoie de un tratament mai serios si o perioada mai lunga de recuperare. Nu cred ca va rata Australian Open si probabil acela va fi primul ei concurs. Banuiesc ca la inceputul lui decembrie va incepe programul de pregatire”, a spus Florin Segarceanu, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei si unul dintre apropiatii Simonei Halep, pentru Prosport Live.

Pentru al doilea an consecutiv Simona Halep va incheia sezonul pe primul loc in ierarhia mondiala WTA.

Simona Halep a disputat finala in 2018 la Australian Open, turneu pe care l-a inceput cu o accidentare la glezna si in care, in turul 3, a avut parte de un meci maraton impotriva americancei Lauren Davis, incheiat cu 15-13 la game-uri in setul decisiv.



Cand ar putea reveni Simona Halep pe teren