Tenis

Buzarnescu se apara: “Am respectat toate regulile”

Acuzata de o jucatoare din Luxemburg ca si-a anuntat retragerea de la US Open cat mai tarziu posibil pentru a incasa jumatate din premiul acordat pentru participarea in primul tur, jucatoarea Mihaela Buzarnescu se apara si spune ca nu a facut nimic in afara regulamentului.

“Din pacate pentru ea (n.r. - Mandy Minella), am respectat toate regulile ITF. Am discutat inclusiv cu presedintele ITF, am discutat si cu cei de la WTA. Chiar ei m-au incurajat sa raman inscrisa pana in ultima clipa la turneu”, a spus Buzarnescu la postul Antena 1.

A doua jucatoare romana a momentului, dupa Simona Halep, mai precizeaza ca medicii isi dadusera acceptul pentru a concura la ultimul Grand Slam al anului, insa ultima decizie I-a apartinut.

Mihaela Buzarnescu in mijlocul unui scandal urias dupa retragerea de la US Open

“Mi-au spus ca sunt apta, ca pot juca daca vreau, dar in ziua meciului mi-a fost teama, n-am vrut sa risc”, a mai declarat Buzarnescu.

Aceasta isi amana perioada de refacere si nu va juca nici saptamana viitoare la Tokyo. Cel mai probabil ar putea reintra la Wuhan, insa nu este nimic sigur deocamdata.Buzarnescu se apara: “Am respectat toate regulile”