Tenis

Buzarnescu in sferturi la Dubai

Sursă foto: twitter.com

Intr-o perioada in care pentru majoritatea sportivilor, in special a tenismenilor, este luna de pauza si vacanta, Mihaela Buzarnescu (foto dreapta) joaca fara oprire si este prezenta in sferturile turneului ITF de la Dubai, dotat cu premii totale de 100.000 de dolari.

Buzarnescu, jucatoare aflata in prezent pe locul 59 mondial - cea mai buna clasare din cariera, s-a calificat in sferturi dupa o victorie in doua seturi obtinuta la Dalma Galfi din Ungaria, cu 6-0, 6-2.

Cap de serie numarul doi la turneul din Dubai, Buzarnescu o va intalni pentru un loc in semifinale pe Belinda Bencic din Elvetia, fosta numarul 7 mondial si care in prezent ocupa pozitia a 98-a in ierarhia WTA.

Buzarnescu si-a asigurat prin prezenta in sferturile de finala la Dubai o urcare de inca patru pozitii, astfel ca la inceputul saptamanii viitoare va fi a 55-a jucatoare a lumii.

Pentru Buzarnescu anul 2017 este cel mai bun al carierei, cu nu mai putin de sapte titluri in circuitul ITF, cu prima prezenta intr-un turneu WTA si intrarea in premiera in topul 100 mondial.

La mijlocul lunii ianuarie Buzarnescu va juca la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, direct pe tabloul principal.



Buzarnescu in sferturi la Dubai