Tenis

Buzarnescu de neoprit la Hobart. De luni intra in top 50

Sursă foto: twitter.com/tennis_predict

Mihaela Buzarnescu s-a calificat, joi, in semifinalele turneului WTA de la Hobart, dotat cu premii totale in valoare de 250.000 de dolari.

Buzarnescu a trecut in faza sferturilor de finala de Alison Riske din Statele Unite, cu 7-6 (5), 6-1, la capatul unui meci de o ora si 30 de minute.

In semifinala programata, vineri cu incepere de la ora 10:00 a Romaniei, Buzarnescu o va infrunta pe Lesia Tsurenko din Ucraina, a 5-a favorita a turneului.

Tsurenko a cedat doar zece puncte pe propriul serviciu in confruntarea cu Aryna Sabalenka, pe care a invins-o cu un categoric 6-1, 6-1.

Pentru Buzarnescu, jucatoare care incepand de luni va intra in premiera in topul 50 mondial, va fi a doua semifinala de turneu WTA din cariera.

“Este minunat! Ca sa fiu sincera, niciodata nu m-am asteptat la asemenea rezultate”, a spus Buzarnescu, anunta site-ul oficial al competitiei.

“Pentru mine este ca un miracol. Am visat inca de cand eram mica sa ajung la acest nivel, dar niciodata nu m-am gandit ca se va intampla vreodata”, a adaugat Buzarnescu.

Monica Niculescu a abandonat, joi, inaintea meciului cu Elise Mertens din Belgia programat pentru sferturi de finala.



Buzarnescu de neoprit la Hobart. De luni intra in top 50