Tenis

Bouchard o ataca dur pe Sharapova: “N-ar trebui sa mai joace tenis”

Sursă foto: twitter.com

Eugenie Bouchard a lansat un atac dur asupra Mariei Sharapova dupa revenirea acesteia in tenis la finalul perioadei de suspendare pentru dopaj.

Jucatoarea din Canada considera ca sportivii care au incarcat regulamentul antidoping ar trebui exclusi din activitatea competitionala si ca Sharapova nu trebuie sa faca exceptie.

“Ea este o trisoare si nu cred ca un trisor din orice sport ar mai trebui lasat sa concureze. Nu cred ca este corect, iar Sharapova nu este genul de persoana la care pot spune ca ma mai pot uita. Este nedrept pentru celelalte jucatoare care fac totul corect”, a spus Bouchard pentru TRT World, un post de televiziune din Turcia.

“Cred ca WTA transmite mesajul gresit catre copii: puteti trisa si noi va vom primi inapoi cu bratele deschise”, a adaugat Bouchard.

Suspendata timp de 15 luni pentru folosirea meldoniumului, Maria Sharapova a revenit miercuri in circuit cu o victorie la Roberta Vinci in primul tur la Stuttgart. 

Fosta lidera mondiala a primit un wild card pentru turneul de la Stuttgart, la fel cum se va intampla cu intrecerile de la Madrid si Roma.

Sharapova s-a aparat intr-o conferinta de presa si a spus ca primeste aceste invitatii pentru a juca si nu pentru a castiga trofee.

“Daca voi primi astfel de oportunitati le voi accepta. Joc fara niciun clasament si nu primesc vreun trofeu cu aceste wild card-uri. Trebuie sa joc meciuri si sa le castig”, a spus rusoaica in varsta de 30 ani.



Bouchard o ataca dur pe Sharapova: “N-ar trebui sa mai joace tenis”