Tenis

Bianca Andreescu fata in fata cu "tancul" american Taylor Townsend

Sursă foto: https://twitter.com/ASB_Classic/

Cel mai asteptat meci al zilei de luni la US Open le va aduce fata in fata pe Bianca Andreescu si Taylor Townsend.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Andreescu - Townsend

O confruntare in premiera intre cele doua jucatoare de peste ocean, Andreescu reprezentand Canada, asa cum bine se stie.

Townsend este de departe revelatia competitiei feminine de la US Open in acest an.

Clasata pe locul 116 mondial la inceputul turneului, Townsend a trecut trei tururi de calificare pentru a ajunge pe tabloul de simplu.

Odata ajunsa intre cele mai bune 128 de jucatoare, a fost de neoprit eliminandu-le pe Katerina Kozlova, Simona Halep (favorita 4) si pe Sorana Cirstea.

Pentru Townsend meciul cu Andreescu este deja a saptea partida pe care o disputa la US Open 2019. 

In patru dintre cele sase dispute de pana acum americanca a revenit de la 0-1 la seturi!

Aflata la prima ei prezenta pe tabloul principal de la US Open, Bianca Andreescu s-a calificat in optimile de finala fara sa fi cedat vreun set in confruntarile cu Katie Volynets, Kirsten Flipkens si Caroline Wozniacki.

De vazut daca Andreescu a invatat ceva din meciurile pierdute de Halep si Cirstea in fata lui Townsend si daca va gasi raspuns la jocul agresiv al americancei.

Aceasta le-a surprins complet nepregatite pe reprezentantele Romaniei cu venirile sale la fileu aproape dupa fiecare serviciu sau retur, dupa caz.

Meciul Andreescu - Townsend este ultimul programat in sesiunea de seara pe arena centrala Arthur Ashe si se anunta un adevarat blockbuster pentru US Open 2019.



Bianca Andreescu fata in fata cu "tancul" american Taylor Townsend