BCR Open Ladies

Cadantu a ratat calificarea in finala turneului BCR Open Ladies

Jucatoarea Alexandra Cadantu a fost eliminata, sâmbata, în semifinalele turneului BCR Open Ladies de la Bucuresti, turneu din circuitul ITF dotat cu premii totale în valoare de 100.000 de dolari.

Favorita numarul 4 la câstigarea turneului gazduit de Arenele BNR, Cadantu a câstigat la mare lupta primul set, scor 7-6, dupa ce a condus cu 2-0 si a revenit mai apoi de la 2-4 pentru adversara ei Maria-Teres Torro-Flor.

Finala BCR Open Ladies România are loc duminica.

Protejata fostului lider mondial Juan Carlos Ferrero a egalat scorul dupa 7-5 în actual al doilea, pentru ca în decisiv sa se impuna cu un 6-1 care nu i-a lasat Alexandrei Cadantu nicio sansa.

În cealalta semifinala victoria a revenit tot unei jucatoare din Spania, Garbine Muguruza, care a învins-o în trei seturi pe principala favorita, Alize Cornet, scor 2-6, 6-2, 6-4.

Begu a triumfat la dublu alaturi de Cornet

Perechea Irina-Camelia Begu/Alize Cornet (România/Franta), cap de serie numarul 1, a câstigat, sâmbata, proba de dublu din cadrul turneului BCR Ladies Open, dotat cu premii în valoare totala de 100.000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Begu si Cornet au învins în finala, cu scorul de 6-2, 6-0, perechea româna Ioana-Raluca Olaru/Elena Bogdan, a doua favorita a probei de dublu.

 



Cadantu a ratat calificarea in finala turneului BCR Open Ladies