BCR Open Ladies

Begu si Cadantu s-au calificat in sferturi

Jucatoarele Irina-Camelia Begu si Alexandra Cadantu au trecut, joi, de optimile de finala ale turneului ITF de la Bucuresti, BCR Open Ladies Romania, dotat cu premii totale în valoare de 100.000 de dolari.

Favorita numarul 3 la câstigarea turneului gazduit de Arenele BNR din Bucuresti, Begu a trecut în optimi de elvetianca Stefanie Voegele, cu un concludent 6-3, 6-1.

Begu va juca pentru un loc în semifinale cu învingatoarea meciului care le va opune pe iberica Mugurza si italianca Knapp.

Într-un duel suta la suta românesc, Alexandra Cadantu si-a respectat statutul de favorita în fata Elenei Bogdan, pe care a învins-o în doua seturi cu 7-5, 6-1.

Urmatoarea adversara pentru Cadantu va fi frantuzoaica Pauline Parmentier, jucatoare care a învins-o în optimi pe italianca Alberta Brianti, cu 7-5, 6-1.

Cristina-Andreea Mitu s-a oprit însa în optimi, dar nu a facut-o deloc fara lupta, tânara jucatoare fiind eliminata în trei seturi de Laura Pous-Tio din Spania, cu 7-6 (4), 3-6, 6-3.

Alize Cornet din Franta, principala favorita la obtinerea titlului de la Bucuresti, a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de cehoaica Iveta Benesova, cu 6-4, 2-6, 6-4.

Într-o alta partida din faza optimilor de finala, Lara Arruabarrena-Vecino din Spania a scos-o din competitie pe Romina Oprandi din Elvetia, cu 6-4, 2-6, 6-4.

La ora difuzarii acestui material pe terenul central de la Arenele BNR se disputa meciul dintre Raluca Olaru si Maria Teresa Torro-Floro din Spania. Vom reveni cu detalii la finalul partidei.



Begu si Cadantu s-au calificat in sferturi