Tenis

Baiatul lui Teia Sponte vorbeste despre relatia cu Simona Halep

Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte - partenerul lui Gigi Becali de la Steaua, a vorbit in premiera despre relatia despre care se spune ca o are cu jucatoarea de tenis Simona Halep. 

"Nu pot sa comentez cele aparute in presa, pentru ca nu este normal sa vorbesc despre viata mea personala. Va rog frumos sa intelegeti pozitia mea. Nu pot nici sa infirm, nici sa confirm cele aparute. Eu cu Simona ne-am cunoscut relativ recent, nu ne cunoastem din copilarie. Tin sa mentionez ca, de la varsta de 16 ani, nu mai am nici un cont, pe nici un site de socializare. Va rog din nou sa intelegeti pozitia mea. Va multumesc", a spus Costa Sponte pentru Libertatea.

Conform Spy News,  Simona Halep se iubeste cu fiul lui Teia Sponte, un baiat pe nume Costa. Teia Sponte este un personaj dubios in ochii publicului, asociat al lui Gigi Becali la Steaua.

Desi nu a fost vazut niciodata pana acum la meciurile Simonei Halep, Costa ar insoti-o pe jucatoare de fiecare data in deplasari. Spre deosebire de alti baieti ai unor oameni de bani gata, din ceea ce se spune, Costa nu este un "fante" care bifeaza liniute si femei usoare.

Cu toate ca ar fi avut o relatie cu Madalina Pamfile, o fata pe care o stie tot Bucurestiul, Costa numara pe degetele de la o mana femeile de care s-a apropiat. Simona Halep ar fi una dintre ele.

Foto: evz.ro



Baiatul lui Teia Sponte vorbeste despre relatia cu Simona Halep