Tenis

Avancronica Kusnetsova - Halep, cu Betclic

Dupa victoria din Cupa Fed obtinuta la Bucuresti la finalul saptamanii trecute alaturi de echipa nationala a Romaniei, Simona Halep intra astazi in concurs  la Stuttgart, unde o intalneste pe rusoaica Svetlana Kusnetsova in turul secund al importantului turneu din Germania.

In continuare ocupanta a locului al cincilea in clasamentul WTA, Simona conduce cu 2 la 1 la capitolul intalniri directe cu tenismena slava, locul 29 in acelasi clasament, cea mai recenta confruntare terminandu-se cu un categoric 2 la 0  (un dublu 6 la 1) in favoarea romancei.

Halep revine in circuitul WTA pentru prima data dupa atingerea fazei semifinalelor de la Indian Wells, o accidentare tinand-o departe de teren, dar forma aratata impotriva sarboiacelor la Bucuresti si suprafata de joc (zgura) a turneului de la Stuttgart, preferata Simonei, sunt atribute care o  desemneaza favorita certa la accederea in runda a treia, fapt confirmat si de cota de 1,33 pe care i-o acorda Betclic pentru castigarea disputei de astazi.

Pentru cei care deschid acum un cont nou la Betclic, Betclic ofera primul pariu fara risc in limita a 80 de lei.

Ce inseamna pariu fara risc?
Deschideti un cont, creditati-va contul prin transfer bancar sau card de debit/credit, plasati primul pariu valabil in limita a 80 RON. Daca pierdeti, Betclic va ramburseaza miza in limita a 80 RON. Astfel, aveti sansa de a castiga bani fara sa va coste nimic.



Avancronica Kusnetsova - Halep, cu Betclic