Australian Open

#WTF pe Eurosport: Clip de neinteles cu Simona Halep

Postul de televiziune Eurosport a difuzat un clip video ciudat la finalul finalei masculine de la Australian Open, in centrul caruia s-a aflat Simona Halep intr-un mod de neinteles.

Imaginile s-au dorit a fi un 'Top 5' al celor mai frumoase mingi de la Australian Open. Totul a parut facut pe genunchi, iar dintre cele cinci mingi in trei a fost protagonista Simona Halep, iar in doua Marin Cilic.

In toate selectiile, atat Halep cat si Cilic au fost cei care au pierdut schimburile, cu toate ca toate cele cinci puncte au fost preluate din meciuri castigate de cei doi! Cilic cu Edmund si Halep cu Kerber. 

Imaginile cu Simona au fost din semifinala castigata cu Kerber. Pe langa faptul ca Eurosport a considerat ca jucatoarea pierzatoare a avut cele mai spectaculoase mingi castigate, ceea ce este destul e greu de inteles, alegerile au fost si mediocre. Reusitele lui Kerber considerate drept reprezentative au fost slabe. In plus, cine a vazut meciul stie ca  Halep a avut niste schimburi foarte frumoase in care a triumfat. Insa, nici una nu a fost considerata demna de a fi promovata.

#WTF?



#WTF pe Eurosport: Clip de neinteles cu Simona Halep