Australian Open

Wozniacki: “Voi da totul pe teren, imi voi lasa inima acolo”

Sursă foto: twitter.com/tsntennis

Caroline Wozniacki, la fel ca si Simona Halep, se afla in cautarea primului trofeu de Mare Slem dupa doua finale ratate la US Open.

Daneza a petrecut mai putin timp pe teren decat Halep si teoretic are avantajul prospetimii de partea sa in finala programata sambata cu incepere de la ora 10:30.

“Sunt nerabdatoare si de fapt ma simt foarte bine in legatura cu aceasta finala. Cred ca am fost mai nervoasa inaintea semifinalelor pentru ca a fost destul de multa presiune pe mine si de asemenea multe asteptari. Sa joc cu Simona, fara indoiala o mare jucatoare, numarul unu in lume, este o poveste interesanta. Numarul unu si numarul doi jucand una impotriva celeilalte pentru numarul unu in lume si primul nostru Grand Slam. Cred ca este minunat. Acestea sunt momentele pentru care ne antrenam, acestea sunt momentele pentru care ne pregatim intreaga cariera. Voi intra pe teren pentru a lupta si a-mi lasa inima acolo si sper sa fie de ajuns”, a spus Wozniacki intr-o conferinta de presa.

Wozniacki a mai spus ca este mandra de felul in care si-a pastrat fizicul in acesti ani de cariera si crede ca multe meciuri a reusit sa le castige datorita mentalului sau puternic.

“Voi incerca sa intru in meciul de maine (n.r. - sambata) exact la fel ca la fiecare meci pe care l-am jucat aici. Sincer, victorie sau infrangere, soarele va rasari maine, va fi acelasi lucru, iar eu voi fi aceeasi persoana, voi avea aceeasi familie si aceiasi prieteni in jurul meu. Victorie sau infrangere, atata timp cat voi da totul voi fi mandra de mine si bucuroasa cu deznodamantul care va fi”, a adaugat numarul doi mondial in acest moment.

Finala Halep – Wozniacki va fi live text pe onlinesport.ro sambata de la ora 10:30.



Wozniacki: “Voi da totul pe teren, imi voi lasa inima acolo”