Australian Open

Toti jucatorii de la Australian Open trebuie sa fie vaccinati. Mingea e acum in terenul lui Djokovic

Sursă foto: https://twitter.com/TennisMagazine1/

Directorul Australian Open, primul turneu de Mare Slem din 2022, a anuntat ca toti jucatorii care vor sa participe la competitia de la Melbourne trebuie sa fie vaccinati impotriva covid.

“Toti jucatorii, sponsorii nostri vor trebui vaccinati, tot personalul care lucreaza la Australian Open va trebui vaccinat”, a declarat Craig Tiley.

Prin aceasta decizie creste presiunea asupra liderului mondial Novak Djokovic, cel care insista ca vaccinare e o chestiune personala si ca trebuie respectata libertatea de alegere a fiecaruia in acest caz.

Aflat in cautarea titlului de Mare Slem cu numarul 21 din cariera, ceea ce ar duce la stabilirea unui record in istoria tenisului masculin, Djokovic ar putea fi marele absenta de la Melbourne pe 16 ianuarie 2022, atunci cand va incepe o noua editie de Austrlian Open.

“Ne-ar placea sa-l vedem pe Novak aici. El stie insa ca va trebui vaccinat pentru a juca aici”, a adaugat directorul turneului de la Antipozi.

Ramane de vazut care va fi raspunsul lui Djokovic, jucator calificat in semifinalele Turneului Campionilor de la Torino dupa trei victorii in grupa din care a facut parte.

Djokovic il intalneste in semifinale, sambata, pe germanul Alexander Zverev.



Toti jucatorii de la Australian Open trebuie sa fie vaccinati. Mingea e acum in terenul lui Djokovic