Australian Open

Sorana Cirstea despre victoria cu Petra Kvitova: "N-am avut nicio asteptare"

Sursă foto: https://twitter.com/BhuyuChhyan/

Dupa 15 zile de carantina dura, Sorana Cirstea a furnizat surpriza, miercuri, in turul doi la Australian Open.

Fosta sfert-finalista de la Roland Garros a eliminat-o pe cehoaica Petra Kvitova, dubla castigatoare de Grand Slam si finalista la Australian Open.

Sorana Cirstea a vorbit la postul Eurosport despre victoria obtinuta in conditii meteo dificile, la 32 de grade Celsius.

"Am fost un pic socata de viteza mingii ei. Stiam ca da tare. A inceput foarte agresiva si in primele game-uri am fost luata prin surprindere. Apoi am inceput sa stau la joc, sa lungesc punctele.

Setul doi din nou m-am retras putin. A preluat ea conducerea. Tot meciul a fost o lupta intre cine preia conducerea prima. Era normal sa aiba la un moment dat niste momente de sclipire.

Ma bucur pentru setul trei, ca am ramas acolo fizic si mental, sa joc mult mai bine decat primul set.

Sunt de doua ori mai mandra de aceasta victorie si nu o spun des. De aceasta data am intrat fara niciun fel de asteptare. Nu stiam care este nivelul meu. Am stat 15 zile intr-o camera fara aer, fara sa pot atinge mingea. Nu stiam in ce conditii voi reveni. Astazi m-a afectat un pic temperatura, nu mai jucasem la peste 30 de grade de ceva vreme, plus ca am jucat peste doua ore. Am vazut ca si pe ea a afectat-o si asta mi-a dat incredere.

Simt ca sunt pe un trend ascedent. Am intrat in turneul acesta fara nicio asteptare. Voi incerca sa fiu agresiva, sa preiau conducerea si restul vom vedea. Va fi o lupta de care pe care. Am incredere datorita lunilor care au trecut", a declarat Sorana Cirstea.

Cirstea o va intalni in turul 3 pe Marketa Vondrousova din Cehia.



Sorana Cirstea despre victoria cu Petra Kvitova: "N-am avut nicio asteptare"