Australian Open

Socrul lui Andy Murray s-a prabusit pe scari la Australian Open. S-a aflat diagnosticul

Nigel Sears - socrul lui Andy Murray si, in acelasi timp, antrenorul Anei Ivanovic - s-a prabusit sambata pe scari in timp ce o observa din tribune pe jucatoarea din Serbia pe arena Margarest Court de la Australian Open.

nigel sears, Foto The Guardian
Foto: The Guardian

UPDATE: Diagnosicul pentru Sears a fost tromboza severe, o  afectiune care inseamna formarea unor cheaguri mari de sange, in general in zona picioarelor. 

Meciul dintre Ivanovic si Madison Keys a fost intrerupt timp de 50 de minute. In cele din urma americanca a invins cu 4-6 6-4 6-4.

Lui Sears i s-a facut rau si a cazut pe scari. A fost dus imediat la spital si, din primele informatii, este constient.

Problema de sanatate a lui Sears a venit in timp ce si Murray, dar si Ivanovic, jucau meciurile lor de la Australian Open pe arena Rod Laver, respectiv pe Margaret Court. 

Televiziunea americana ESPN a anuntat ca in jurul lui Sears "se afla o balta de sange" dupa cazatura de pe Margaret Court. Incidentul a avut loc dupa primul game din al doilea set al partidei lui Ivanovic. Jucatoarea sarba s-a uitat spre tribune si a spus, auzindu-se in microfoanele de fond: "Cred ca este ceva cu antrenorul meu". Dupa care a pierdut ambele seturi, desi pe primul il castigase. 

Din primele informatii, medicii care au venit imediat la fata locului au aplicat un defibirilator (un dispozitiv de stabilizare cardiaca). Se pare ca Sears nu ar fi la primul epidod de acest gen.



Socrul lui Andy Murray s-a prabusit pe scari la Australian Open. S-a aflat diagnosticul