Australian Open

Cod Rosu pentru Simona Halep. Masuri drastice luate astazi la Melbourne

Organizatorii Australian Open se confrunta joi, 18 ianuarie, ziua in care Simona Halep o va intalni in turul 2 pe Eugenie Bouchard, cu temperaturi extreme. 

Mercurul din termometrele anologice si cristalele lichide din cele digitale s-a incins joi la 39 de grade Celsius sau, mai exact spus fiind in Australia, la 102 de grade Ferenheit. 

Aceste valori se inregistrau la ora 3:30 locala, adica 6:30 dimineata in Romania. Halep urmeaza sa joace de la ora 10:00 in Romania, adica de la ora locala 7:00 seara. Simona joaca impotriva lui Eugenie Bouchard, live text pe onlinesport.ro.

Temperaturile maxime de joi vor atinge 42 de grade Celsius la Melbourne, conform predictiilor meteorologice. Cine va reusi mai bine sa se adapteze? Halep, care mai stie cu ce se mananca astfel de calduri sau Bouchard care vine dintr-o zona cu temperaturi mai glaciale?

Unii dintre cei mai afectati de caldura au fost Novak Djokovic si Gael Monfils. Ambii au folosit prosoape cu gheata, iar organizatorii au decis ca la toate partidele sa acorde pauze mai mari de 25 de secunde intre servicii!

Camerele video l-au surprins pe Monfils cerand pauze mai lungi si chiar permisiunea de a parasi terenul pentru cateva minute, intre seturi. El a acuzat stare de lesin si ameteli. „Poate lesin pe teren”, a fost auzit spunand Monfils.



Cod Rosu pentru Simona Halep. Masuri drastice luate astazi la Melbourne