Australian Open

Simona Halep se califica in turul 2 la Australian Open dupa o cazatura si trei mingi de set salvate

Sursă foto: https://twitter.com/AustralianOpen

Meci greu pentru Simona Halep in runda inaugurala la Australain Open, unde a intalnit-o pe americanca Jennifer Brady, a 49-a jucatoare a lumii.

Simona Halep a obtinut victoria in doua seturi, cu 7-6 (5), 6-1, dupa o ora si 38 de minute de joc.

Asa am trait Simona Halep - Jennifer Brady in primul tur la Australian Open

Primul set a fost unul de mare lupta, cu trei mingi de set salvate de Halep si o accidentare la incheietura mainii drepte peste care jucatoarea din tara noastra a reusit sa treaca.

Meciul a inceput cu break reusit de Brady, jucatoarea mai concentrata in schimburi. Halep a alergat apoi in permanenta dupa egalare pe care avea sa o gaseasca in cele din urma (4-4) dupa prima sansa de break avuta.

Simona a trecut apoi in premiera la conducere (5-4), pentru a se vedea din nou condusa dupa un game 11, cel mai lung al meciului.

La 5-5 cand se afla in plin effort Halep s-a impiedicat la o minge defensiva in spatele liniei terenului si a cazut in sprijin pe mana de joc.

Brady a profitat de moment si a obtinut break-ul. Halep a luat imediat un time-out medical si la revenirea pe teren a obtinut rebreak nu inainte de a fi salvat trei sanse de set ale adversarei.

S-a ajuns in tie-break unde Halep a avut 4-2, Brady egaland la 4-4, pentru ca jucatoarea noastra sa transeze in cele din urma disputa cu 7-5 dupa mai bine de o ora de la primul serviciu.

Setul al doilea practic n-a avut istoric fiind la discretia Simonei Halep. Aceasta a inceput cu break si apoi s-a distantat decisiv la 4-1 dupa un al doilea game castigat contra serviciului.

Meciul s-a incheiat in urma unui alt break si Halep trece de un prim tur dificil la Australian Open 2020.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Jennifer Brady



Simona Halep se califica in turul 2 la Australian Open dupa o cazatura si trei mingi de set salvate