Australian Open

Simona Halep, record negativ cu Garbine Muguruza. Amintiri placute de la ultima intalnire

Sursă foto: https://twitter.com/newszetu

Cele doua jucatoare se vor infrunta, joi dimineata (6:30), pentru un loc in finala de la Australian Open.

Aceasta dupa ce Simona Halep n-a stat prea mult la discutii cu Anett Kontaveit, de care a trecut in 53 de minute cu un dublu 6-1, iar Garbine Muguruza a scos-o din carti pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, scor 7-5, 6-3.

O Muguruza care n-a depasit niciodata pana acum faza ultimilor opt jucatoare la Australian Open si care bifeaza asadar cea mai buna performanta la Melbourne.

Un turneu unde, o recunoaste si ea, a ajuns fara prea multe asteptari. Inceputul a fost unul de cosmar pentru iberica, aceasta pierzand cu 6-0 primul set contra lui Shelby Rogers in runda inaugurala.

De atunci Muguruza, a 32-a jucatoare a lumii la startul turneului, n-a mai cedat vreun set.

Halep a pierdut trei din cele cinci confuntari cu Muguruza, o infrangere fiind la Fed Cup, acolo unde Simona nu va juca pentru Romania in acest an.

Ultima impresie conteaza si Halep a invins-o pe Muguruza in semifinalele de la Roland Garros 2018, cu 6-1, 6-4, in drumul spre primul ei trofeu de Mare Slem.

Specialistii sustin ca acela a fost unul dintre cele mai bune meciuri din cariera Simonei. Intre timp aceasta a adaugat alte puncte de referinta la Wimbledon, in 2019.

Muguruza a invins-o pe Halep de doua ori pe hard, la Wuhan in 2014 si in finala de la Cincinnati din 2017, cand Simona a obtinut un singur game!

Meciul Halep – Muguruza e live text pe onlinesport.ro, joi dimineata, de la ora 6:30.



Simona Halep, record negativ cu Garbine Muguruza. Amintiri placute de la ultima intalnire