Australian Open

Simona Halep prefateaza duelul cu Serena Williams: "E cea mai buna"

Sursă foto: https://twitter.com/Simona_Halep

Pentru a cincea oara in sferturi la Australian Open, Simona Halep o va reintalni pe Serena Williams, o jucatoare despre care vorbeste intotdeauna in termeni laudativi.

“Serena e o legenda. Cea mai buna. Nu trebuie sa ma gandesc prea mult ca joc contra ei. Nu e o idee buna”, a declarat Simona Halep la conferinta de presa dupa victoria cu Iga Swiatek din optimile de finala.

“Voi incerca sa joc cat de bine pot, pentru ca doar asa o poti invinge”, a adaugat Halep.

Anterior, Halep vorbise la postul Eurosport despre meciul din sferturi.

Halep considera ca finala de la Wimbledon castigata in fata americancei in 2019 este una de domeniul trecutului si ca meciul de marti va fi cu totul diferit.

“A fost pe iarba, o finala de Grand Slam. Aici va fi o alta partida, suprafata diferita, dar am incredere in sansa mea. Voi lupta pentru ea si voi incerca sa fac tot ce trebuie pe teren”, a spus Halep.

De 11 ori s-au mai intalnit cele doua jucatoare. Serena Williams a castigat de noua ori in fata Simonei.

Halep a obtinut victoria la ultima intalnire, cu 6-2, 6-2, in finala de la Wimbledon din 2019.

La Australian Open cele doua au o singura intalnire. Serena Williams s-a impus in optimile editiei 2019, cu 6-1, 4-6, 6-4.

In 2014, la Turneul Campioanelor din Singapore, Halep obtinea primul succes in fata Serenei. Un 6-0, 6-2 in faza grupelor. Ulterior Serena s-a revansat castigand in finala, cu 6-3, 6-0.



Simona Halep prefateaza duelul cu Serena Williams: "E cea mai buna"