Australian Open

Simona Halep, neagra de suparare: "Acest meci a fost un mare ca*at pentru mine". A tipat in timpul meciului: "Proasto!"

Simona Halep a declarat dupa eliminarea de la Australian Open ca a avut prea mari emotii si ca nu a putut juca. Nervii din timpul meciulu nu au ajutat-o, insa ea da de inteles ca stie ce a gresit si ca va incerca mai mult pe viitor, acolo unde exista loc pentru performante mai mari. Halep se poate multumi ca a ajuns cea mai bine jucatoare din Romania clasata la Australian Open, in sferturile de finala.

In timpul meciului, condusa cu 4-0 in setul al doilea, Halep a lovit cu racheta de teren si a tipat: "Proasto!". Meciul si-a urmat insa traseul, iar jucatoarea noastra l-a pierdut cu 6-0 odata cu meciul.

La capatul partidei, Halep a explicat infrangerea pentru siteul oficial al Australian Open.

"Pur si simplu nu am putut sa joc astazi. Am avut emotii, emotii mari si nu le-am putut stapani. Inainte de meci am fost foarte nervoasa si nu am simtit deloc mingea. Nu m-am putut misca si nu am putut juca. Insa si ea a jucat bine azi, a lovit puternic si s-a miscat bine pe teren", a spus Halep.

"Cred ca s-a vazut si lipsa mea de experienta. Nu am pregatit meciul cum trebuie si am fost metal prea jos inainte de partida. Am jucat teapan, nu m-am putut relaxa, nu am putut fi multumita pe teren".

"Raman pozitiva si iau acest rezultat ca pe unul bun. Cred ca voi mai avea sanse sa trec de sferturile de finala in turneele de Mare Slem,insa trebuie sa muncesc mult ca si pana acum. Am sanse in cariera mea si vreau sa beneficiez de ele. Vreau sa fiu pe viitor mai pregatita pentru meciurile mari."

"Pe viitor nu vreau sa ma mai gandesc ca sunt meciuri de sferturi de finala la un turneu de Grand Slam. Vreau sa pot sa ma gandesc ca e doar un meci si sa fiu relaxata, fara sa pun singura presiune pe mine. Atunci voi putea juca bine asa cum am aratat-o in alte partide. Astazi nu am putut sa ma bucur si meciul asta a fost un mare ca*at pentru mine"

"Ma voi intalni cu viitorul antreor, Wim Fissette, la urmatorul turneu, cel de la Paris. Pana acum nu m-am intalnit cu el"

"Am visat sa joc un sfert de finala de Grand Slam. Nu vreau sa ma supar foarte mult pentru cac*tul de meci de azi".



Simona Halep, neagra de suparare: "Acest meci a fost un mare ca*at pentru mine". A tipat in timpul meciului: "Proasto!"