Australian Open

Simona Halep inainte de Australian Open: “Sunt in urma cu totul, cu pregatirea si meciurile”

Sursă foto: twitter.com/australianopen

Cu doar doua zile inaintea debutului la Australian Open, unde are de aparat punctele obtinute in 2018 pana in finala, Simona Halep recunoaste ca trebuie sa munceasca mai mult pentru a recupera perioada lunga de inactivitate.

“Mi-am asumat un risc stand acasa mai mult. M-am odihnit pentru ca m-am simtit extenuata si mi-a placut mult sa stau acasa. Acum sunt gata pentru noul an, desi sunt putin in urma cu totul, cu pregatirea si meciurile. Nu ma plang. Trebuie sa las capul in pamant si sa muncesc”, a spus Halep intr-o conferinta de presa la Melbourne. 

Halep nu uita de anul 2018 si se declara multumita de realizarile sale profesionale. 

“Am castigat in sfarsit un Grand Slam si acum pot spune ca sunt cu adevarat numarul unu. Sunt fericita si ma bucur de tot. Acum imi doresc doar sa-mi imbunatatesc jocul si sa vad cat de buna pot fi in viitor”, a mai declarat Halep.

In primul tur la Australian Open, Halep o va intalni pe Kaia Kanepi din Estonia, o jucatoare in fata careia pierdea in primul tur la US Open in 2018.

Kanepi ajungea pana in optimi la New York, iar de atunci n-a mai disputat niciun meci.

"Ok, fie ce-o fi", a fost reactia Simonei Halep cand a aflat ca o va infrunta din nou pe sportiva baltica.Simona Halep inainte de Australian Open: “Sunt in urma cu totul, cu pregatirea si meciurile”