Australian Open

Simona Halep i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant

Sursă foto: https://twitter.com/WTA

Calificata in sferturi de finala la Australian Open, Simona Halep a vorbit despre subiectul zilei, disparitia tragica a legendarului baschetbalist american Kobe Bryant.

”A fost primul lucru pe care l-am vazut dimineata la televizor si m-a afectat foarte mult vestea. Am fost foarte trista. Este o mare pierdere pentru sport, pentru familie. Nu pot sa ma gandesc.

”Este teribil cand pierzi un membru, dar cand pierzi doi este o tragedie. Gandurile mele se indreapta spre familia lui. Imi pare foarte rau”, a spus Simona Halep.

Kobe Bryant, 41 ani, a murit in urma unui accident de elicopter care a avut loc la nord-vest de Los Angeles.

In accident si-au pierdut vietile toti cei noua pasageri, printre acestia si Gianna, fata de doar 13 ani a lui Kobe Bryant.

Retras in 2016 din activitatea de baschetbalist profesionist la capatul unei cariere petrecute alaturi de Los Angeles Lakers, Bryant calatorea spre un meci de fete, unde ar fi trebuit sa joace si fiica lui.

Elicopterul prabusit era un model Sikorsky S-76 fabricat in 1991 si care costa aproximativ 13 milioane de dolari.

Presa americana noteaza ca Bryant era un pasionat al elicopterelor, calea aerului fiind preferata acestuia inca de pe vremea cand juca in NBA pentru Lakers si trebuia sa se deplaseze de acasa spre Staples Center.



Simona Halep i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant