Australian Open

Simona Halep eliminata in primul tur la Australian Open

Sursă foto: twitter.com

Pentru al doilea an consecutiv Simona Halep paraseste turneul Australian Open in runda inaugurala. Meciul a fost live text pe onlinesport.ro

Cotata cu sansa a patra printre favoritele la victoria finala, Halep a pierdut categoric intalnirea cu Shelby Rogers din Statele Unite, scor 6-3, 6-1.

A fost un meci dominat de a 57-a jucatoare a lumii, in timp ce Halep a condus o singura data, la 1-0 in debutul setului secund.

Rogers a inceput in ofensiva si a pus-o sub presiune pe Halep inca de la primele mingi. Jucatoarea noastra a salvat break-ul in game-ul patru (2-2) cu doua servicii as.

Nu a mai avut insa ce face la urmatorul sau game de serviciu, cand Rogers a rupt echilibrul si s-a distantat apoi la 5-2.

Halep a ramas in setul inaugural dupa un game opt disputat, dar Rogers a pus punct setului intai cu un game la zero pe propriul serviciu.

Probleme la gamba

Halep a acuzat o accidentare la gamba stanga si in pauza dintre seturi a solicitat interventia medicului primind mai multe calmante.

La reluare jucatoarea noastra a pus primul game pe tabela si a condus singura data in acest meci, insa au urmat nu mai putin de sase jocuri la rand adjudecate de Rogers.

Halep a mai pierdut in primul tur la Australian Open si in 2016.

Tig, eliminata in primul tur

Patricia Tig nu a emis nicio pretentie in meciul cu Monica Puig, campioana olimpica de la Rio, si a pierdut, cu 6-0, 6-1, la prima sa aparitie pe tabloul principal de la Australian Open.



Simona Halep eliminata in primul tur la Australian Open