Australian Open

Simona Halep, declaratie simpatica despre Rafa Nadal: "Stiam ca va castiga"

Simona Halep a trecut de Jarmila Gajdosova si ajunge in turul 3 la Australian Open dupa un meci mai usor decat cel din primul tur. Halep a asteptat mai bine de patru ore pentru ca Rafael Nadal sa-si termine meciul, insa spune ca nu a avut nicio emotie in ceea ce-l priveste pe spaniol.

Cel putin asa s-a vazut de la televizor, insa Halep, ca o adevarata campioana, a tinut sa-i acorde credit si adversarei sale.

“A fost un meci greu, desi scorul nu arata acest lucru. Ea este o jucatoare solida si a trebuit sa fiu concentrata pentru a castiga acest meci”, a spus Halep dupa meci.

Intrebata de cate ori s-a antrenat in timpul celor patru ore de asteptare dinaintea intrarii pe teren, Halep a oferit un raspuns simpatic.

“O singura data m-am antrenat inaintea meciului. Stiam ca Nadal va invinge, asa ca a trebuit sa castig si eu”, a spus jucatoarea noastra.

Cunoscuta ca o jucatoare care merge devreme la culcare, Halep a mai fost intrebata la ce ora se va culca dupa meciul cu Gajdosova, partida incheiata aproape de ora unu noaptea la Melbourne.

“Ce ora este acum? Cred ca voi merge la somn undeva la ora doua si jumatate”, a spus Halep cu zambetul pe fata.



Simona Halep, declaratie simpatica despre Rafa Nadal: "Stiam ca va castiga"