Australian Open

Simona Halep are temele facute la zi: "O stiu pe Makarova"

Simona Halep joaca pentru al doilea an consecutiv in sferturi de finala la Australian Open, unde si-a egalat astfel cea mai buna performanta a carierei. Pentru a trece in semifinale Halep o infrunta, marti, pe Ekaterina Makarova, jucatoare pe care Simona o cunoaste foarte bine.

"O stiu pe Makarova. Am jucat de cateva ori impotriva ei. Serveste destul de bine, se misca bine, joaca agresiv. Eu am sansa mea. Cred in sansa mea in turul urmator. Trebuie sa imi impun jocul, sa fiu agresiva si sa servesc bine, ca astazi", a spus Halep pentru ausopen.com, site-ul oficial al turneului de la Antipozi.

"Am avut meciuri bune in prima saptamana si sunt foarte bucuroasa ca voi juca in a doua saptamana, ca anul trecut. Aici am inceput sa joc cel mai bun tenis al meu la nivel de Grand Slam. Inseamna mult pentru mine. Am mai multa incredere acum, inaintea sferturilor de finala", a adaugat Halep, jucatoare care nu a pierdut niciun set pana in sferturi.

Halep invins-o, duminica, pe Yanina Wickmayer din Belgia pentru prima data in cariera, cu 6-4, 6-2, dupa o ora si 20 de minute.

[news-112001]



Simona Halep are temele facute la zi: "O stiu pe Makarova"