Australian Open

Shapovalov a facut scandal la meciul cu Nadal: “Toti sunteti corupti”. Dialog halucinant intre jucatorul canadian si arbitru

Sursă foto: https://twitter.com/Tennis_Majors

Nemultumit ca Rafael Nadal tragea de timp intre punctele de serviciu, tanarul canadian Denis Shapovalov si-a varsat nervii pe arbitrul din scaun, cunoscutul Carlos Bernardes.

Shapovalov a rabufnit in setul al doilea, dupa ce il pierduse pe primul cu 6-3.

Acesta a strigat la arbitru sa-l avertizeze pe Nadal pentru trageri repetate de timp.

“Ai pornit cronometrul acum 45 de secunde si el inca nu e pregatit sa joace. Trebuie sa-l avertizezi”, i-a strigat Shapovalov arbitrului in timp ce Nadal privea din partea opusa a terenului la intreaga scena in derulare.

Arbitru: “Uite, il avertizez acum, tu esti pregatit sa joci?”

Shapovalov: “Avertizeaza-l!”

Arbitru: “Pentru ce?”

Shapovalov: “Nu e pregatit sa joace”

Arbitru: “Mda, dar nici tu nu esti pregatit sa joci, pentru ca ai venit sa vorbesti cu mine”

Shapovalov: “Glumesti?”

Arbitru: “Nu glumesc cu tine”

Shapovalov: “Baieti, voi toti sunteti corupti, toti sunteti corupti”

La un moment dat si arbitrul Bernardes a parut ca-si pierde rabdarea si a intrat intr-un schimb taios cu Shapovalov.

“Vad ca te uiti la mine. Au fost opt secunde sa joace. Ce vrei? De ce te uiti la mine de parca as avea nevoie sa vad…Ai cronometrul la dispozitie pe ecran. Asa ca asta…ma deranjeaza”, i-a spus acesta jucatorului canadian in varsta de 21 de ani.

Nadal si Shapovalov au schimbat mai multe cuvinte la fileu, dupa care canadianul a continuat sa vocifereze in arsita de la Melbourne.

In cele din urma, Nadal a castigat meciul dupa cinci seturi. Spaniolul a avut 2-0 la seturi, vazandu-se apoi egalat de mai tanarul sau adversar. Totul s-a decis in setul cinci, unde experienta lui Nadal a facut diferenta.

Jucatorul spaniol campion la Australian Open in 2009 a acuzat probleme la stomac in timpul meciului, solicitand ajutor medical.



Shapovalov a facut scandal la meciul cu Nadal: “Toti sunteti corupti”. Dialog halucinant intre jucatorul canadian si arbitru