Australian Open

Serena si Djokovic, doua pariuri (ca si) sigure la Australian Open

Novak Djokovic si Serena Williams sunt marii favoriti ai finalelor de sambata si duminica de la Australian Open. Daca nu ei, atunci cine. Daca nu acum, atunci cand?
Pariaza pe Australian Open: Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis | Bonus general de 450 de lei la NetBet | Bonus de 200 de lei la Winmasters, vezi aici cotele de la Australian Open

Cei doi s-au calificat fara mari probleme in finala si au aratat doua semifinale deosebit de concludente.

Serena Williams, chiar si putin bolnava, a reusit sa le elimine pe Maria Sharapova in sferturi si apoi in semifinale pe Agnieszka Radwanska. Si nu oricum, ci in doua seturi pe fiecare.

In semifinala, americanca a aratat un joc de mare clasa. Chiar daca nu a putut face un efort fizic considerabil, Serena a obtinut puncte castigate prin anticipatie, dar si prin mingi plasate cu mana, parca.

Cele mai dificile lovituri primite erau transformate de Serena imediat in mingi incomode pentru Radwanska. Incoltita ca la sah, desi mult mai odihnita, Radwanska s-a inclinat fara drept de apel.

In finala, contra Angeliquei Kerber, Serena nu ar trebui sa aiba probleme, aflandu-se in cursa catre cel de-al 22-lea titlu de Mare Slem. Se stie cat de dezamagita a fost sa fie eliminata anul trecut in drumul spre US Open. La primul turneu de Mare Slem dupa acel esec, Serena este gata sa nu mai rateze sansa.

Vineri, Serena avea o cota de 1.13 la victorie in finala, iar Djokovic de 1.20. Combinandu-le pe cele doua, nu iese un castig rau, avand in vedere ca este un pariu cu mari sanse de reusita. 

Apasati aici pentru toate cotele de la Australian Open oferite de Netbet. Tot aceasta casa de pariuri va ofera si un Bonus general de 450 de lei la NetBet.

[news-117435]

In finala masculina, cea dintre Novak Djokovic si Andy Murray, sarbul intra favorit clar. Nole a prins un joc tremurat in optimi, atunci cand a avut ceva emotii cu Gilles Simon, pe care l-a invins in cinci seturi comitand 100 de greseli nefortate. Am scris la acel moment, Djokovic comite in jur de 10-20 de greseli nefortate pe meci, in medie. De exemplu, cu Federer, in semifinale a comis doar una singura. 100 a fost un numar urias, un dus rece care l-a trezit decisiv pe sarb. 

Sincopa cu Simon a ramas doar o sincopa. In sferturi si semfinale, Djokovic a defilat. Contra lui Federer, a aratat primele doua seturi ambele castigate cu 6-1 in care elvetianul nu a stiut pe unde sa mai scoata mingea.

Finala nu poate fi decat o prelungire a acelui meci cu Federer, pentru ca de la "optimea" cu Simon sarbul a aratat jocuri din ce in ce mai sigure.

Murray a pierdut toate cele cinci finale de Mare Slem cu Djokovic: cate una la US Open si Wimbledon si trei la Australian Open. In 2013, dupa victoria cu Murray, Djokovic devenea primul jucator care castiga trei turnee la rand la Melbourne. 

Djokovic a mai castigat si in 2015 la Australian Open, asa ca se indreapta spre al saselea titlu la antopozi. 

Cu 21 de victorii si doar 9 infrangeri in fata lui Murray, dar dupa cum s-a si chinuit britanicul in semifinala cu Raonic, castigata in 5 seturi, Djokovic nu ar trebui sa aiba probleme in drumul spre trofeu.

Pariaza pe Australian Open: Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis | Bonus general de 450 de lei la NetBet |

Ambele partide sunt live text pe onlinesport.ro, sambata si duminica, de la ora 10:30.

[news-117606]



Serena si Djokovic, doua pariuri (ca si) sigure la Australian Open