Australian Open

Seppi il elimina pe Kyrgios de la 0-2 la seturi. Evans produce si el surpriza

Sursă foto: twitter.com/australianopen

Italianul Andreas Seppi a reusit, miercuri, revenirea zilei in turul secund la Australian Open.

Ajuns pe locul 84 in lume, Seppi a revenit de la 0-2 la seturi in fata australianului Nick Kyrgios, impunandu-se in decisiv, cu 1-6, 6-7 (1), 6-4, 6-2, 10-8.

La scorul de 8-7 Kyrgios a ratat o minge de meci pe serviciul advers. Seppi a anulat sansa advesarului cu o minge direct castigatoare, dupa care a reusit break-ul decisiv in jocul urmator.

Fost numarul 18 in clasamentul ATP de simplu, Seppi isi egaleaza rezultatul din 2016, turul 3, si este la un meci distanta de o noua prezenta in optimi la Australian Open, faza a competitiei unde a mai ajuns in 2013.

De altfel, cel mai bun rezultat al lui Seppi in turneele de Mare Slem sunt optimile de finala, unde a ajuns la Australian Open, Roland Garros si Wimbledon.

Surpriza Evans

Intr-un alt meci din turul secund, britanicul Daniel Evans a produs surpriza si l-a eliminat pe croatul Marin Cilic, al 7-lea favorit, cu 3-6, 7-5, 6-3, 6-3.

Evans este locul 67 mondial si se afla la doar a doua participare din cariera la Australian Open, unde in 2016 era eliminat in runda inaugurala.

In 2016, Evans a jucat in turul 3 la Wimbledon si US Open.



Seppi il elimina pe Kyrgios de la 0-2 la seturi. Evans produce si el surpriza