Australian Open

Secretul Simonei Halep pentru evolutia din Australia: ”Pentru prima data in cariera am facut asta”

Calificata in semifinalele de la Australian Open dupa un meci de 53 de minute contra lui Anett Kontaveit, a 28-a favorita, Simona Halep a dezvaluit secretul evolutiilor sale bune si foarte bune de la Melbourne.

”Este o placere sa joc aici in Australia cel mai bun tenis al meu. M-am simtit foarte bine, simt jocul, sunt puternica pe picioare. Stiam cum sa joc impotriva. De fapt imi place foarte mult sa joc aici la Melbourne.

”Am lucrat mai mult la pregatirea fizica in extrasezon. Pentru prima data in cariera am avut aceasta perioada departe de casa si ma simt mult mai puternica decat in trecut.

”Darren e o persoana foarte importanta. A lucrat mult la atitudinea mea si astazi sunt o persoana mai buna in primul rand si apoi o jucatoare mai buna. E o comunicare facila, ma intelege si asta face ca totul sa decurga mai bine. Australia e ca a doua mea casa.

”Am amintiri foarte placute din 2018 si, de ce nu, poate voi repeta performanta si voi juca din nou o finala aici.Nu a fost un meci negativ acela, desi m-a ranit mult. Am avut 4-3 si serviciul in decisiv, dar am pierdut, dar acel meci m-a ajutat sa castig primele doua Grand Slam-uri”, a spus Simona Halep in interviul acordat imediat dupa meci.

Simona Halep a invins-o pe Anett Kontaveit, cu 6-1, 6-1, calificandu-se in semifinale, acolo unde a mai jucat in 2018.

Halep si-a asigurat un cec in valoare de 1.040.000 de dolari prin acest rezultat.



Secretul Simonei Halep pentru evolutia din Australia: ”Pentru prima data in cariera am facut asta”